Menu
Our Menu
Snoeperijtjes
Lekkere bitterballen met Gulpener mosterd
Belgische kaassoorten met appelstroop
Luxe borrelhapjes, diverse snacks
Broodjes (tot 17.00 uur)
Volkoren broodje met gegrilde hesp en Gulpener mosterdcrème
Volkorenbroodje met Passendalekaas en Luikse stroop
Broodje met gerookte zalm met bieslook
Our Menu
Warme broodjes (tot 17.00 uur)
pittig broodje met kip, paprika en hete uien
Waldkornbroodje met Val Dieu kaas en honing
Dikke boterhammen met gebakken ei en spek
Soepen
Goedgevulde kippenbouillon
Klassieke uiensoep met kaascrouton
Romige aspergesoep met hamreepjes
Salades & voorgerechten
Salade met romige geitenkaas, gerookte eendenborst en appelstroopdressing
Gerookte zalm met een wasabicrème
Salade met gebakken gamba's
Champignons à l'escargots, warme champignons in knoflook-roomsaus met brood
Hoofdgerechten
Our Menu
Pasta met bospaddestoelensaus (vegetarisch)
Pasta met bospaddestoelensaus en kip
Eigen gemaakte garnalenkroketten met frieten en sla
Vissuggestie van de chef
Kalfswang en "boulette de Liege" met appelstroopsaus
Gegrilde Simmentaler biefstuk met kruidenboter
Paling in het groen
Sucadelap op bomma's wijze
Gestoofd rundvlees in rode wijn, spek en ui
Desserts
Belgisch kaassoorten met appelstroop
Dame Blanche, vanille-ijs met warme chocoladesaus
Coupe Ravage, ijs, chocoladesaus en advocaat
Café Glacé, ijs met sterke koffie en koffielikeur
Vanille-ijs met warme kersen
Coupe Zwarte Woud, ijs, kersen en chocoladesaus
???
Zoetigheden
Limburgse Vlaai
Dranken
Our Menu
Frisdranken
plat water 50 cl
bruis water 50 cl
Warme dranken
diverse soorten
vers gemaakt met Belgische chocolaat
Vraag ook naar onze "speciale chocolades"
Speciaal koffie
Bier
Speciaal bieren
Sterk fruitbier met een heerlijke toets van veenbessen, 7,5% alc.